bedrijfscatering - receptie - borrel

Welkom bij Perfect Catering.

Dé cateraar voor elke gelegenheid. Van heerlijke High Tea tot uitgebreide barbecue en van prachtig Private Dining tot uw volledige bruiloft; Voor uw gelegenheid of event bent u bij ons aan het juiste adres. Honderden particulieren gingen u al voor en laten nu regelmatig diverse gelegenheden door ons verzorgen. Onze prijzen zijn altijd inclusief btw en servies, bestek, glaswerk en de beste service.

High Tea & High Wine

De lekkerste hapjes & drankjes, natuurlijk compleet met de mooiste smaken Pickwick Slow Tea. Compleet met hip High Tea servies, bestek, linnen & decoratie. Wij zorgen voor de totale sfeer, zodat u en uw gasten kunnen genieten van de lekkerste zoete & hartige gerechten.

bedrijfscatering by perfect catering
Italiaans Buffet perfect catering

Buffetten & meer

Ideaal voor talloze gelegenheden; Een heerlijk, compleet en uitgebreid buffet, natuurlijk van Perfect Catering! Altijd op tijd, compleet verzorgd en alles huisgemaakt! Naast onze ruime keuze uit diverse samengestelde buffetten stellen wij voor uw gelegenheid graag een buffet op maat samen.

Private Dining

Een bijzondere gelegenheid, verjaardag of jubileum? Of gewoon een gezellige avond met vrienden? Een Private Dining van Perfect Catering staat garant voor een unieke avond! Gang na gang genieten van de lekkerste bereidingen, de beste producten & een unieke presentatie.
Home - dessert by Perfect Catering
Coquille / pompoen / Parmaham by Perfect Catering

Walking Dinner

Hip! Een uniek Walking Dinner van Perfect Catering. Gedurende de dag of avond serveren wij allerlei culinaire hoogstandjes uit, die allen makkelijk staand gegeten kunnen worden. Zo kunt u in alle rust genieten van een heerlijk hapje en een drankje, terwijl u en uw gasten heerlijk kunnen kletsen, dansen of feesten.

21-Dinner

Het is zover… Je wordt 21! Een traditie die al ver terug gaat inmensenheugenis en vaak generatie op generatie wordt doorgevoerd…Een prachtig 21-dinner! Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige dinerzaal, waar wij een uniek 5- tot wel 11-gangen diner serveren, compleet afgestemd op jouw wensen, voorkeuren & thema.

21-dinner by Perfect Catering
Kookworkshop amuse perfect catering

Amuse-catering

Dé amuse cateraar uit de Haarlemmermeer! Een unieke presentatie, heerlijke gerechtjes en de beste service, dat is amuse na amuse puur genieten! Vier maal per jaar maken wij verschillende amuse menu’s, in drie verschillende prijsklassen. Zo zitten er voor uw gelegenheid altijd een aantal heerlijke amuses tussen!

BBQ & More

Het barbecue seizoen komt er weer aan! Heerlijk buiten genieten van vers gegrild vlees, vis & groenten, een heerlijk uitgebreid buffet en de lekkerste sauzen & bijgerechten. Bij Perfect Catering zorgen wij voor een complete Grill-experience.

Mini Burgers by Perfect Catering
Bruidsboeket

Bruiloft

Stel… Je zegt ja! Jullie willen er een onvergetelijke dag van maken. De perfecte jurk, de perfecte locatie en, de Perfecte Catering! Wij zijn uitermate precies als het gaat om onze catering, en voor bruiloften & trouwfeesten in het bijzonder. Het goed vertalen van de wensen van het bruidspaar is essentieel bij het verzorgen van uw bruiloft of trouwfeest, daar leggen wij dan ook de focus op.

Feesten & Partijen

Voor feesten & partijen bent u bij Perfect Catering aan het juiste adres. Talloze particulieren gingen u voor en lieten een compleet personeelsfeest, jubileum of themafeest door ons verzorgen. Van hapjes & drankjes tot aankleding, live-cooking & artiesten; Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Feest van A tot Z
Feesten & partijen by Perfect Catering

Catering op maat

Elke gelegenheid is uniek, dat weten wij als geen ander.  Om ervoor te zorgen dat we voor iedereen de perfecte verzorging kunnen leveren maken wij graag een offerte op maat voor uw specifieke gelegenheid.  Neem contact op via deze link en we nemen de mogelijkheden graag met u door.