21-Dinner

Het is zover… Je wordt 21! Een traditie die al ver terug gaat inmensenheugenis en vaak generatie op generatie wordt doorgevoerd…Een prachtig 21-dinner! Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige dinerzaal, waar wij een uniek 5- tot wel 11-gangen diner serveren, compleet afgestemd op jouw wensen, voorkeuren & thema.

Het is zover… je wordt 21!

Het behalen van je zestiende en achttiende levensjaar is natuurlijk een mijlpaal, maar 21 jaar is extra bijzonder! Vanaf het 21ste jaar is een persoon officieel volwassen. Financieel en wettelijk ben je vanaf nu zelf verantwoordelijk. Oef. Dat moet gevierd worden! Hoe? Juist ja, een 21 diner!

21 Dinner by Perfect Catering

Een 21 diner is inmiddels een traditie geworden die al ver terug gaat in mensenheugenis. Een indrukwekkende traditie die vaak van generatie op generatie wordt doorgevoerd. Ouders zijn zich er dan ook zeker van bewust dat zij hun paleis tijdelijk in bruikleen geven aan hun 21 jarige zoon of dochter. De jarige stuurt invitaties naar al zijn/haar vrienden, dispuut genoten, clubgenoten, teamleden of vriendjes van vroeger.

Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige diner zaal waar alle gasten hun plaats zullen nemen. De tafelschikking is erg belangrijk en een prachtig menu met meerdere exclusieve gangen & eventueel bijpassende wijnen of dranken word geserveerd. Tussen de gangen door krijgen dispuut genoten, vrienden en ook de ouders de gelegenheid om te speechen. Eventuele thema’s zijn in alles terug te zien, bijvoorbeeld de gerechten, decoratie, ambiance en de kleding.

Voor inspiratie of voorbeelden van gerechten kun je een kijkje nemen op de diverse pagina’s op onze website. Om de mogelijkheden of een offerte aan te vragen kun je hier klikken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en sturen je graag een offerte op maat. Het diner kunnen we in overleg samenstellen, met gerechten & ingrediënten naar jouw voorkeur & thema!

Een 21 diner is een unieke gelegenheid waar je samen met je vrienden & familie nog lang over na zult praten..

Gerookte eendenborst
Gerookte eendenborst

21-diner! 


Onderstaand een voorbeeld van een prachtig 21-diner, compleet inclusief servies & bestek, tafeldecoratie & glaswerk, chef én bediening op locatie! Wij toveren het ouderlijk huis om tot prachtige diner zaal en serveren (bijvoorbeeld) het volgende diner:


Hartig ijshoorntje

Wortel crème // affila // limoen // sinaasappel //

Champignons

Champignons uit de oven // zachte roombrie // rode ui // bruchetta // paddenstoelen tapenade //

Truffel

Soep van truffel & Parmezaanse kaas // bosui // wolk van truffel // verse zomertruffel // gekookt eitje // spinazie //

Coquille

Gebakken coquilles // krokante Parmaham // dungesneden Parmaham // crème van pompoen // zoetzuur van pompoen // gewokt zeekraal // affila cress //

 Ossenhaas

Ossenhaas // rode wijn saus // paddenstoelen tapenade // mousseline // Crispy bacon // Romanesco // Gele & zwarte peen // zoete aardappel //

Brownie & goud

Donkere chocolade brownie // bladgoud // choco-zand // Atsina cress // witte choco-mousse // sorbet //

21-diner

21-dinner by Perfect Catering