Amuse Catering

Amuse catering in de regio?! U bent aan het juiste adres! Een unieke presentatie, heerlijke gerechtjes en de beste service, dat is stuk voor stuk puur genieten! Vier maal per jaar maken wij verschillende amuse menu’s, in drie verschillende prijsklassen. Zo zitten er voor uw gelegenheid altijd een aantal heerlijke amuses tussen!

Amuse Catering


Bij Perfect Catering zijn wij gedreven om voor u de perfecte gelegenheid te verzorgen! Of het nu gaat om een borrel, diner of evenement, wij zorgen altijd voor de lekkerste gerechten & beste service. Met onze amuse catering hebben wij ruime ervaring met zowel kleine gezelschappen als voor grote partijen.

Onze amuse catering zijn kleine hapjes, snacks & mooie gerechtjes die genuttigd kunnen worden bij de borrel, of in een samenstelling van 10-gangen een complete maaltijd vormen. Uiteraard zijn onze amuses ook los te bestellen, evenals “kant-en-klaar” bezorgd, u hoeft ze dan enkel nog uit te serveren. Onze uniek gepresenteerde “one-bite-wonders” geven een culinaire twist aan uw gelegenheid.

Amuse Catering.
Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de amuse catering die wij kunnen verzorgen. Natuurlijk kunnen wij elke amuse maken indien u bepaalde voorkeuren heeft. Ook kunnen wij u een “menu” aanbieden met verschillende amuses, waaruit u zelf een keuze kunt maken. Een aantal voorbeelden:

  • Sashimi van zalm & tonijn met wakamé / pipetje soja / wasabi dip / sesam zaadjes / kaviaar.
  • Gegrilde coquille met een crème van pompoen / verse & gedroogde Serranoham ham / zoetzuur van pompoen / zeekraal.
  • Zachte pompoensoep geserveerd met stukjes krokante bacon / gefrituurde salie / schuim van bacon.
  • Bonbon van gerookte zalm / gevuld met een zachte bieslook-roomkaas / citroen / afilla cress / bonbondoosje.
  • Hamburger 2.0, met zachte roombrie / truffel-mayonaise / tomaat / mesclun sla.
  • Carpaccio 2.0, geserveerd met krokant gesponnen Parmezaanse kaas / cashewnootjes / tapenade van koriander / vleugje limoen.

Bekijk hier onze volledige Amuse Catering menu’s:


Basic Amuse Menu – 2017

Luxe Amuse Menu – 2017

Perfect Amuse Menu – 2017

Snack Amuse Menu – 2017


Amuse catering by Perfect Catering

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten. Tevens verzorgen wij hippe & unieke dessert amuses. Onze amuses worden gepresenteerd in & op hip presentatie materiaal, schaaltjes, glaasjes & bakjes. De prijzen van de menu’s zijn inclusief servies, bestek, servetten, btw & alle benodigdheden.