Feesten & Partijen

Voor feesten & partijen bent u bij Perfect Catering aan het juiste adres. Talloze particulieren gingen u voor en lieten een compleet personeelsfeest, jubileum of themafeest door ons verzorgen. Van hapjes & drankjes tot aankleding, live-cooking & artiesten; Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Feesten & partijen.

Stelt u zich eens voor…


Een feest bij u op de zaak, binnen of buiten, op een willekeurige dag van de week. De locatie is prachtig aangekleed met linnen, lampionnen, verse bloemen en tot in de kleinste details op uw bedrijf of gelegenheid afgestemd… Luxe zwarte partytenten en statafels met linnen in elke gewenste kleur, chique tafels & banken tevens voorzien van linnen, verse bloemen, kaarsjes & decoratie.

De band of artiest van uw voorkeur staat klaar om te zorgen voor de fijnste achtergrond muziek of spectaculaire main act. Diverse soorten verlichting geven een unieke sfeer aan de locatie… Een complete bar inclusief bartender die paraat staat om uw gasten te voorzien van ijskoude dranken, hippe cocktails of een spetterende welkomst borrel…

De keukenbrigade kookt vanuit de live keuken op locatie de heerlijkste amuses, een prachtig buffet of een complete barbecue, waarna het bedienend personeel vakkundig zorg draagt voor het uitserveren. Uw gastheer of gastvrouw van Perfect Catering stuurt het voltallige team aan en zorgt dat u zich op dit event volledig kan focussen op uw gasten.


Voor feesten & partijen bent u bij Perfect Catering aan het juiste adres. Talloze bedrijven gingen u voor en lieten een compleet personeelsfeest, jubileum of themafeest door ons verzorgen. Van hapjes & drankjes tot aankleding, live-cooking & artiesten; Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Elke gelegenheid is uniek, dat weten wij als geen ander. Daarom maken wij voor uw gelegenheid, feest of evenement graag een offerte op maat. Neem gerust contact op voor de uitgebreide mogelijkheden. Tevens maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten.

Uw feest tot in de kleinste details verzorgd… Dat is de service van Perfect Catering.