Private Dining

Een bijzondere gelegenheid, verjaardag of jubileum? Of gewoon een gezellige avond met vrienden? Een Private Dining van Perfect Catering staat garant voor een unieke avond! Gang na gang genieten van de lekkerste bereidingen, de beste producten & een unieke presentatie.


Bij Perfect Catering hebben wij ruime ervaring in het verzorgen van privé diners voor zowel intieme gezelschappen als grotere groepen. Wij verzorgen diners vanaf 3 gangen tot een hip en verrassend 11-gangen diner. De diners worden van begin tot eind volledig verzorgd en zijn voorzien van alle extra’s. Hierbij kunt u denken aan bedienend personeel, op maat gemaakte wijn-arrangementen en bijzondere gerechten of ingrediënten.
(Onder het kopje foto’s kunt u een aantal voorbeelden vinden van diverse gerechten van onze Private Dining gelegenheden).

Het diner.
Het diner wordt volledig op maat gemaakt en is natuurlijk helemaal aan te passen naar uw eigen voorkeur. Zo kunnen wij een voorstel doen voor een diner passend bij uw gelegenheid, of we gaan gezamenlijk in overleg om een mooi diner te creëren. De diners worden volledig voorzien van alle extra’s, bijzondere bereidingen en spannende ervaringen voor u en uw gezelschap.

Via de onderstaande links kunt u ons huidige, winterse 11-gangen diner vinden. Uiteraard kunnen wij dit (in overleg) volledig aanpassen naar uw wensen en voorkeuren.


Klik hier voor ons huidige private dining menu! 


Home - dessert by Perfect Catering
Home - dessert by Perfect Catering
Bon fire dessert - By Perfect Catering
Bon fire dessert - By Perfect Catering