Walking Dinner

Hip! Een uniek Walking Dinner van Perfect Catering. Gedurende de dag of avond serveren wij allerlei culinaire hoogstandjes uit, die allen makkelijk staand gegeten kunnen worden. Zo kunt u in alle rust genieten van een heerlijk hapje en een drankje, terwijl u en uw gasten heerlijk kunnen kletsen, dansen of feesten.


Een leuke en hippe manier van dineren is het zogenoemde “Walking Dinner”. Een Walking Dinner is een trendy manier om uw gasten tijdens het diner de mogelijkheid te geven om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De verschillende gerechten worden gedurende de avond uitgeserveerd door onze enthousiaste bediening, terwijl uw gasten de uitgelezen mogelijkheid krijgen om bij te praten.

Deze vorm van dineren is momenteel erg in trek voor zowel kleine als grotere groepen. Voor particulieren is het de ideale gelegenheid om een gezellige avond te hebben met elkaar en om tussendoor te genieten van verschillende culinaire hapjes.

Ook voor zakelijke borrels en bijeenkomsten is een Walking Dinner uitermate geschikt. Uw gasten krijgen alle ruimte om de gang van zaken te bespreken onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Gua Bao – Steamed buns / pulled pork / Hoi-Sin / paprika / ijsberg
  • Pumpkin soup / Parmezaan / bruchetta / spekjes / wolk
  • Roses / spoom / limoen sorbet / rozenwater / Prosecco / bloemen
  • Ribs / gewokte spare-ribs / black-bean / haricoverts / paprika / noodles / sesam / chopsticks
  • Panna Cotta / witte chocolade / donkere chocolade / parels / mousse / krokantje / rood fruit coulis

Vier maal per jaar stellen wij een compleet 11-gangen Walking Dinner samen. Uit dit diner kunt u zelf een selectie maken van 5 tot wel 11-gangen. Onderstaand vindt u ons winterse Walking Dinner voor het najaar van 2016.


Klik hier voor ons huidige 11-gangen Walking Dinner menu. 


 

Sashimi by Perfect Catering
Sashimi by Perfect Catering
Scallops & Pumpkin by Perfect Catering
Scallops & Pumpkin by Perfect Catering