Welkom bij Perfect Catering

Dé cateraar voor elke gelegenheid. Van heerlijke High Tea tot uitgebreide barbecue en van prachtig Private Dining tot uw volledige bruiloft; Voor uw gelegenheid of event bent u bij ons aan het juiste adres. Honderden particulieren gingen u al voor en laten nu regelmatig diverse gelegenheden door ons verzorgen. Onze prijzen zijn altijd inclusief btw en servies, bestek, glaswerk en de beste service.

Over Perfect Catering...

Home - dessert by Perfect Catering

Welkom bij Perfect Catering!

Sinds 1 januari 2013 verzorgen wij voor talloze bedrijven & particulieren de catering, van ontbijt tot diner & van bruiloft tot compleet event. Met een enorme liefde voor koken, passie voor service en jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende restaurants besloot hij een catering bedrijf te starten.. Maar niet zomaar een cateringbedrijf! Kwalitatief hoogstaande producten, de beste service en streven naar het hoogst haalbare niveau in de catering branche, dat is het doel.

Mission Statement.
Een brede doelgroep van de kleine particulier voor een prachtig culinair diner aan huis, tot de grote zakelijke multinationals waarvoor wij de lunches, jubilea of andere gelegenheden voor verzorgen, wij creëren voor elke gelegenheid, budget of event een passende invulling.

Wij voorzien in de behoefte van de zakelijke & particuliere klanten om kwaliteit, service & een unieke catering te bieden tegen betaalbare prijzen. Perfect Catering voorziet in alle behoeften van de klant door de mogelijkheid van een totaalpakket aan te bieden. De klant hoeft daardoor niet opzoek naar een derde partij om bijvoorbeeld materialen te huren, licht & geluid te verzorgen en dergelijke.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend top-kwaliteit producten te gebruiken en hoogstaande gerechten & bereidingen te presenteren. Daarbij leveren wij de beste service en zijn we uiterst flexibel. We verzorgen volledige catering op maat, aangepast naar de wensen, budget & voorkeur van de afnemer.

Vision.
Wij houden ons dagelijks bezig met de ontwikkelingen op food & beverage gebied, alsmede op de totale food & service sector. Momenteel verzorgen wij voor talloze bedrijven en particulieren tal van gelegenheden. In de toekomst willen wij uitbreiden naar meerdere locaties om zo een groter gebied en de beste catering te kunnen bieden. Momenteel ligt onze capaciteit op ongeveer 700 personen per event, in de toekomst willen we dit zeker uitbreiden tot kleine festivals & grote events tot 2.500 personen. Aangezien wij momenteel al tal van factoren aanbieden welke tevens van belang zijn bij een groot event verwachten wij deze doelstelling binnen 2 jaar te kunnen realiseren.