Sfeer by Perfect Catering

Een greep uit de talloze evenementen die wij in de afgelopen jaren verzorgd hebben. Van lunch tot diner en van bruiloft tot
food-event, wij verzorgen de catering voor elke gelegenheid. Onderstaand een kleine sfeer impressie van onze gerechten om u te inspireren.

Amuse Catering.

Bij Perfect Catering zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van Amuse catering. Voor elke gelegenheid kunnen wij u en uw gasten verrassen met kleine, culinaire wondertjes.

Wij hanteren altijd 4 verschillende amuse menu’s, te noemen Basic, Luxe, Perfect & Snacks. In elke categorie vindt u 10 unieke tongstrelende amuses. Uiteraard kunnen wij voor uw event, verjaardag, borrel of feest een mooi menu op maat samenstellen.

Klik op de “Load More” button voor meer sfeer!

Private Dining.

Bij Perfect Catering verzorgen wij regelmatig culinaire hoogstaande diners voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke meeting op locatie, een hip 21-dinner, een gezellig familiediner of bijvoorbeeld een luxe diner tijdens de feestdagen.

Vanaf 5 tot wel 11 gangen verrassen wij u en uw gasten keer op keer met een unieke presentatie, bijzondere ingrediënten en prachtige smaak combinaties. Onze diners zijn altijd inclusief chef & bedienend personeel op locatie en alle overige benodigdheden. U kunt uw diner aanvullen met een op maat gemaakt wijn arrangement in samenwerking met De Wijnzaak (Hoofddorp).

Klik op de “Load More” button voor meer sfeer!

Feesten & Partijen.

Bij Perfect Catering verzorgen wij regelmatig de meest uiteenlopende gelegenheden. Van complete bruiloft tot amuse catering en van tuinfeest tot barbecue, kortom; Perfect Catering is hét adres voor uw event!

Met onze ruime ervaring zorgen wij keer op keer voor een complete ervaring. Met een scherp oog voor kwaliteit, passie voor eten en liefde voor het vak verzorgen wij dagelijks talloze opdrachten, van lunch tot diner en van ontbijt tot barbecue. Wij bieden alles voor elk feest, denk bijvoorbeeld aan statafels, partytenten, een live keuken op locatie, glaswerk, een complete bar en zelfs podia en artiesten!

Klik op de “Load More” button voor meer sfeer!

Catering op maat.

Bij Perfect Catering verzorgen wij regelmatig de meest uiteenlopende gelegenheden. Van lunch tot diner, van borrel tot bruiloft en van amuse tot barbecue; Perfect Catering verzorgt uw gelegenheid tot in de puntjes!

Klik op de “Load More” button voor meer sfeer!